Over Pompiedoe

pompiedoe.nl Pompiedoe.nl is van start gegaan in 2006. Pompiedoe.nl is begonnen als kledingwinkel maar door samenwerking met diverse partijen zijn we steeds meer een mode platform geworden waar de artikelen van verschillende webwinkels te koop worden aangeboden. De afgelopen jaren heeft pompiedoe een enorme groei in het aantal artikelen en aangesloten webwinkels meegemaakt en inmiddels zijn er via pompiedoe.nl al meer dan 5000 verschillende merken te koop en kun je elke dag een overzicht vinden van de laatste nieuwe artikelen en aanbiedingen uit de laatste nieuwe collecties.

De afgelopen jaren hebben miljoenen bezoekers gebruik gemaakt van pompiedoe.nl en elke dag komen er duizenden bezoekers op pompiedoe die op zoek zijn naar mode van populaire en minder bekende merken. Ook zijn er bezoekers die op zoek zijn naar de goedkoopste versie van het artikel waar ze naar op zoek zijn. Vandaag de dag verwacht de consument dat artikelen goedkoper zijn als men ze via internet bestelt. Als je zeker wil weten dat je nooit teveel betaald dan bestel je via pompiedoe.

Door in te zetten op een enorm aanbod van populaire topmerken en merken van bekende ontwerpers is pompiedoe uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van mode in Nederland en België.

Het doel van pompiedoe.nl is om onze bezoekers een overzicht te geven van alle beschikbare mode van de bij ons aangesloten webwinkels en bij de beschikbare artikelen extra informatie te verschaffen zoals levertijd, kosten voor verzending, ervaringen van bezoekers die artikelen besteld hebben bij de verschillende webwinkels, beschikbare maten, kleuren en om tevens aan te geven waar deze artikelen voordelig te bestellen zijn of bij welke winkels er extra voordeel op de artikelen wordt gegeven.

IMGood is een commercieel bedrijf maar deze website is gratis te gebruiken voor onze bezoekers. Pompiedoe.nl maakt omzet door het verkopen van ruimte voor reclame aan advertisers en comissie die we ontvangen voor het aanbieden van artikelen van derden.

Onze organisatie is onafhankelijk, de artikelen die op onze websites aangeboden worden zijn te koop in de bij ons aangesloten webwinkels. Onze bezoekers kunnen op verschillende manieren zoeken in de meer dan 2 miljoen artikelen die te vinden zijn op deze website. Zo is er een zoekfunctie aanwezig en ook is er een overzicht van de beschikbare categorie├źn en merken waar bezoekers eenvoudig een keuze uit kunnen maken.

Elke dag is ons team bezig om nieuwe artikelen, acties en aanbiedingen van diverse webwinkels onder de aandacht te brengen van onze bezoekers. Hoewel ons team dagelijks bezig is om onze inhoud actueel te houden kan het voorkomen dat er iets fout gaat of dat u ergens een opmerking over achter wilt laten. Neemt u dan contact op via ons contactformulier.

Bedrijven die willen samenwerken en hun artikelen ook te koop aan willen bieden via ons platform kunnen contact opnemen met ons team door een bericht achter te laten via ons contactformulier.