Wehkamp.nl aanbiedingen juni 2017

 • Geldig vanaf: 01-01-2015
 • Geldig tot: 24-06-2018
Een rijk aanbod aan diverse kortingen op de actiepagina van Wehkamp! Klik, shop en pak je voordeel!
ONTVANG NU EXTRA KORTING Schrijf je in voor de nieuwsbrief, profiteer van extra voordeel!
Naam:
E-mail:
Mar
15
2016
Lentekriebels bij Wehkamp

Deze week zijn er verschillende leuke acties bij Wehkamp. De nieuwe collectie tuinmeubels is te koop in de webwinkel van wehkamp.

Je ontvangt nu een flinke korting op de maandboxen pampers, maar ook ontvang je 15% korting op stofzuigers!

Tevens is er nu een actie waarmee je 7,5 euro kunt besparen op je aankopen. Als dat niet leuke winkelen is?

Jan
06
2016
Wehkamp Sale
Profiteer nu van extra veel voordeel op Wehkamp.nl want de Sale is begonnen en dit betekend extra veel voordeel op heel veel artikelen. Zo kun je nu profiteren van leuke aanbiedingen zoals korting tot wel 70% op nieuwe dames, heren en kindermode. Ook koop je nu extra voordelig nieuwe sportmode, Star Wars artikelen, artikelen voor de babykamer en gezichtsverzorging. Natuurlijk kun je bij Wehkamp altijd scherpe prijzen vinden maar met zoveel korting wordt het wel erg leuk shoppen!

Over Wehkamp

Wehkamp is het grootste online warenhuis in Nederland met 180000 verschillende producten. Bij Wehkamp vind je ook een zeer groot assortiment aan mode gerelateerde artikelen en je vind in de Wehkamp webwinkel tot wel 1850 verschillende merken. 90% van de Nederlandse huishoudens is klant bij Wehkamp.nl en dus is de Wehkamp webwinkel bij iedereen wel bekend.

Service bij Wehkamp
Wehkamp.nl is niet alleen populair vanwege een zeer groot assortiment, maar zeker ook doordat Wehkamp een zeer goede service bied en een aantal extra opties voor hun klanten zoals de Wehkamp balansrekening en de optie om gespreid te betalen.

Online bestellen bij wehkamp.nl
De afgelopen jaren is er bij het online bestellen heel veel veranderd. Niet alleen kun je tegenwoordig bijna alles online bestellen en bekijken, maar ook verwacht de online shopper dat hun artikelen snel bezorgd worden. Wehkamp heeft hier een leidende positie in de markt. Als je voor 12:00 een bestelling plaatst dan wordt je artikel meestal dezelfde dag nog bezorgd. Als je een bestelling plaatst voor 23:00 dan wordt deze de volgende dag thuis afgeleverd. Je kunt hierbij zelf aangeven in welk tijdvak de bestelling afgeleverd moet worden en je krijgt een e-mail of sms waarbij je informatie ontvangt over de bezorging.

Een ander, voor veel (oudere) klanten niet onbelangrijk punt is dat de grotere artikelen zoals een wasmachine door de bezorgers worden uitgepakt en gecontroleerd op fouten en daarna op de gewenste plek worden geplaatst, dus zelfs als je de wasmachine op zolder wilt hebben dan is dat mogelijk. Tevens nemen ze indien gewenst de oude vergelijkbare apperatuur weer mee.

De bestelling ontvang je gratis thuis en ook kun je deze gratis retourneren. Op elke bestelling krijg je 14 dagen zichttermijn. Dus mocht je binnen 14 dagen beslissen om de bestelling om wat voor reden dan ook niet te houden, dan kun je deze gratis retourneren. Dit geld zelfs op grotere artikelen zoals een bank of een tv.

Veel productinformatie op de website
Bij alle producten die te koop zijn vind je uitgebreide productinformatie. Ook kun je duidelijke fotos vinden van de artikelen zodat je van tevoren duidelijk kunt zien hoe het artikel er uit ziet. Maar misschien nog belangrijker vind je bij de artikelen ook ervaringen van andere klanten. Zo zie je al snel of er voordelen of nadelen aan het gewenste artikel verbonden zijn en kun je inschatten of deze informatie helpt bij het maken van een keuze.

Betalen voor je bestelling
Het is mogelijk om je aankopen achteraf te betalen. Als het nu even niet zo goed uitkomt om alles in 1x te betalen dan is het ook mogelijk om gespreid te betalen. Hiervoor is er de balansrekening. Bij het aanvragen van een balansrekening wordt er gekeken wat de bestedingsruimte is en hoeveel je koopruimte is. De voorwaarde is dat je minimaal 2% per maand van het openstaande saldo betaald, minimaal 8 Euro. Als je netjes en op tijd betaald dan kan de koopruimte wel oplopen tot 5000 Euro. Natuurlijk zijn hier wel voorwaarden aan verbonden dus controleer altijd goed de laatste voorwaarden op de website. Houd er ook rekening mee dat geld lenen geld kost.

Klanten met een balansrekening profiteren tevens van extra voordeel en worden als eerste op de hoogte gebracht van acties en aanbiedingen. Zo profiteer je van alle leuke aanbiedingen die er regelmatig op de website te vinden zijn. Of dit nu gaat om de Sale waarbij je extra kunt besparen op heel veel artikelen of of dat dit nu gaat om een nieuwe aanbieding. Soms krijg je als klant een Wehkamp kortingscode waarmee je dan een bepaalde periode kunt profiteren van extra korting op geselecteerde artikelen of aanbiedingen.Bekijk alle acties hier
Dit zijn vorige Acties en kortingscodes
Maar misschien werken ze nog steeds, je kunt het altijd proberen.
KLIK HIER VOOR DE KORTING
 • Geldig vanaf: 2017-12-20
 • Geldig tot: 2018-02-20
Nu bij Wehkamp 50% korting op damesmode, kijk op de actiepagina!
KLIK HIER VOOR DE KORTING
 • Geldig vanaf: 2017-12-20
 • Geldig tot: 2018-02-20
Neem eens een kijkje op de actiepagina van Wehkamp en koop daar uw herenmode met 50% korting.
 • Geldig vanaf: 2017-10-18
 • Geldig tot: 2017-10-24
Bestel nu online bij Wehkamp, gebruik de kortingscode en bespaar 7,50 euro! Lees de voorwaarden
KLIK HIER VOOR DE KORTING
 • Geldig vanaf: 2017-10-10
 • Geldig tot: 2017-10-17
Deze week koopt u een nieuwe hoekbank met 20% korting bij Wehkamp.
KLIK HIER VOOR DE KORTING
 • Geldig vanaf: 2017-10-10
 • Geldig tot: 2017-10-17
Ontvang deze week bij Wehkamp tot 150,- kassakorting op AEG wasmachines en drogers.