Sale en Aanbiedingen G-Star RAW Denim

 • Geldig vanaf: 01-01-2015
 • Geldig tot: 18-06-2018
Een rijk aanbod aan diverse kortingen op de actiepagina van G-Star RAW Denim! Klik, shop en pak je voordeel!
ONTVANG NU EXTRA KORTING Schrijf je in voor de nieuwsbrief, profiteer van extra voordeel!
Naam:
E-mail:

Het merk G-Star RAW Denim
G-Star RAW Denim werd in 1989 opgericht onder de naam Gap-Star. Later werd de naam aangepast naar G-Star. G-Star verkoopt luxe denim voor op straat. G-Star zal altijd een denimbedrijf blijven maar er worden andere materialen en texturen toegevoegd aan hun artikelen om de artikelen vorm te geven en op een vernieuwende manier te presenteren. Er zijn verschillende collecties beschikbaar voor zowel de heren als de dames. G-Star heeft een ruim assortiment met heel veel verschillende artikelen. Zo verkopen ze van jassen, overhemden en jeans tot ondergoed, accessoires en zonnebrillen. Natuurlijk verkoopt het merk nog steeds de denim producten als beste. G-Star staat vooral bekend om de goede kwaliteit en innovatieve artikelen die ieder seizoen weer op de markt komen.

G-Star webwinkel
G-Star doet veel moeite om hun klanten te helpen bij hun aankopen in de webwinkel. Zo is het gemakkelijk om hulp te krijgen bij je aankopen via een gratis 0800 nummer en je kunt gebruik maken van een online formulier of een e-mail sturen naar support. Er is veel informatie te vinden op de website over de allerlei veel gestelde vragen in de FAQ. Ook is het merk te vinden in de bekende social media. Als je een G-Star membership aanvraagt dan worden je artikelen gratis verzonden. Je kunt artikelen laten verzenden naar je favoriete winkel om ze daar te passen en/of te bekijken. Je krijgt uitnodigingen voor speciale events en tevens wordt je op de hoogte gehouden van speciale promoties en aanbiedingen.

G-Star RAW Denim Sale en outlet
Ieder seizoen kun je weer veel artikelen kopen met een flinke korting in de G-Star webwinkel. De korting kan oplopen tot wel 50% op veel artikelen. In onze G-Star outlet kun je natuurlijk ook de rest van het jaar veel Sale artikelen vinden met korting die kan oplopen tot wel 70%. Op deze pagina vind je iedere dag een actueel overzicht van de beste acties en aanbiedingen van G-Star. Als er een actie beschikbaar is dan vind je hem hier! Lees hier meer over G-Star op Wikipedia.Bekijk alle acties hier
Dit zijn vorige Acties en kortingscodes
Maar misschien werken ze nog steeds, je kunt het altijd proberen.
KLIK HIER VOOR DE KORTING
 • Geldig vanaf: 2018-01-11
 • Geldig tot: 2018-02-11
Nu 10% korting op je online bestelling bij G-Star, meld je aan op de nieuwsbrief en krijg de code.
KLIK HIER VOOR DE KORTING
 • Geldig vanaf: 2018-01-11
 • Geldig tot: 2018-05-11
Gratis verzending voor alle G-Star members, meld je snel aan en bespaar!
KLIK HIER VOOR DE KORTING
 • Geldig vanaf: 2017-09-08
 • Geldig tot: 2018-02-08
Ontvang een kortingscode voor 10% korting op uw online bestelling, meld je daarvoor aan als G-Star member!
KLIK HIER VOOR DE KORTING
 • Geldig vanaf: 2017-07-04
 • Geldig tot: 2017-09-04
Sale bij G-Star online koop nu het korting tot wel 50%
KLIK HIER VOOR DE KORTING
 • Geldig vanaf: 2016-12-05
 • Geldig tot: 2018-01-05
Bespaar op de verzendkosten bij G-Star, eenvoudig door u aan te melden als G-Star member, u profiteert zo altijd van de laatste kortingen en acties!