Deze bruine vachtlaarzen voor dames, 1009250, zijn van UGG Australia. Een mooi detail bij deze vachtlaarzen is de hogere schacht aan de voorzijde. Dit geeft een nonchalante twist.

e Korte laarzen ABREE SHORT van Ugg nu met 30% korting.

€ 160,97 van € 229,95

VERGELIJKBARE ARTIKELEN MET KORTING:

Bekijk de Actiepagina

Deze bruine vachtlaarzen voor dames, 1009250, zijn van UGG Australia. Een mooi detail bij deze vachtlaarzen is de hogere schacht aan de voorzijde. Dit geeft een nonchalante twist.

Geslacht: dames
Materiaal: Wol, Suède, Rubber
Kleur: bruin
Verzendkosten: Gratis

Levertijd: 1-2 dagen

Deel dit artikel:

Beschikbare maten:
36 

Categorie: Laarzen
Merk: Ugg
Kleur: bruin
Winkel: Omoda
Artikel: 3992849

Recent bekeken:

Donkerbruine enkellaars A2921 van het Nederlandse schoenenmerk aQa. aQa schoenen en laarzen worden geproduceerd in Portugal met materialen die vaak uit Italië komen. De damesschoenen zijn helemaal afgestemd op de Nederlandse voet en in de collectie is rekening gehouden met de voorkeur van de Nederlandse consument. aQa is het best te omschrijven als een casual schoenenmerk, de schoenen worden gemaakt van mooie en rijke materialen waardoor een goede pasvorm ontstaat. De schoenen van aQa sluiten daarbij uitstekend aan op de huidige mode en trends. Koop jouw aQa schoenen online bij Stoute Schoenen ©.
€ 139,95 € 98,00
29% korting
Cognac enkellaars A2921 van het Nederlandse schoenenmerk aQa. aQa schoenen en laarzen worden geproduceerd in Portugal met materialen die vaak uit Italië komen. De damesschoenen zijn helemaal afgestemd op de Nederlandse voet en in de collectie is rekening gehouden met de voorkeur van de Nederlandse consument. aQa is het best te omschrijven als een casual schoenenmerk, de schoenen worden gemaakt van mooie en rijke materialen waardoor een goede pasvorm ontstaat. De schoenen van aQa sluiten daarbij uitstekend aan op de huidige mode en trends. Koop jouw aQa schoenen online bij Stoute Schoenen ©.
€ 139,95 € 98,00
29% korting
Petrol kleurige veterlaars artikel A3721 van het Nederlandse damesschoenen merk aQa. aQa is het best te omschrijven als een casual schoenenmerk, de schoenen worden gemaakt van mooie en rijke materialen waardoor een goede pasvorm ontstaat. De schoenen van aQa sluiten daarbij uitstekend aan op de huidige mode en trends. Koop jouw aQa veterlaarzen online bij Stoute Schoenen ©.
€ 154,95 € 108,00
30% korting