Uit de damescollectie van Mani deze taupe kleurige laars artikel M1283. Het gebruikte materiaal is leer en verder is de laars voorzien van een

M1283 laars Taupe MAN06 van Mani nu met 30% korting.

€ 133,00 van € 189,95

VERGELIJKBARE ARTIKELEN MET KORTING:

Bekijk de Actiepagina

Uit de damescollectie van Mani deze taupe kleurige laars artikel M1283. Het gebruikte materiaal is leer en verder is de laars voorzien van een "kromme hak" wat een western look creëert. Maatadvies: dit model valt normaal op de maat. Koop jouw Mani laarzen online bij Stoute Schoenen ©.

Geslacht: dames
Materiaal: Leer
Kleur: taupebruin
Verzendkosten: Gratis

Levertijd: 2 dagen

Deel dit artikel:

Beschikbare maten:
38 39 40 

Categorie: Laarzen
Merk: Mani
Kleur: taupebruin
Winkel: Stoute schoenen
Artikel: 140164

Recent bekeken:

Donkerbruine enkellaars A2921 van het Nederlandse schoenenmerk aQa. aQa schoenen en laarzen worden geproduceerd in Portugal met materialen die vaak uit Italië komen. De damesschoenen zijn helemaal afgestemd op de Nederlandse voet en in de collectie is rekening gehouden met de voorkeur van de Nederlandse consument. aQa is het best te omschrijven als een casual schoenenmerk, de schoenen worden gemaakt van mooie en rijke materialen waardoor een goede pasvorm ontstaat. De schoenen van aQa sluiten daarbij uitstekend aan op de huidige mode en trends. Koop jouw aQa schoenen online bij Stoute Schoenen ©.
€ 139,95 € 98,00
29% korting
Petrol kleurige veterlaars artikel A3721 van het Nederlandse damesschoenen merk aQa. aQa is het best te omschrijven als een casual schoenenmerk, de schoenen worden gemaakt van mooie en rijke materialen waardoor een goede pasvorm ontstaat. De schoenen van aQa sluiten daarbij uitstekend aan op de huidige mode en trends. Koop jouw aQa veterlaarzen online bij Stoute Schoenen ©.
€ 154,95 € 108,00
30% korting
Zwarte veterlaars artikel A3721 van het Nederlandse damesschoenen merk aQa. aQa is het best te omschrijven als een casual schoenenmerk, de schoenen worden gemaakt van mooie en rijke materialen waardoor een goede pasvorm ontstaat. De schoenen van aQa sluiten daarbij uitstekend aan op de huidige mode en trends. Koop jouw aQa veterlaarzen online bij Stoute Schoenen ©.
€ 144,95 € 101,00
30% korting