CEP - Progressive 2.0 Dames compressie sokken (kalk/roze) - II

Progressive 2.0 Dames compressie sokken van Cep nu met 24% korting.

€ 37,90 van € 49,90

VERGELIJKBARE ARTIKELEN MET KORTING:

Bekijk de Actiepagina

CEP - Progressive 2.0 Dames compressie sokken (kalk/roze) - II

Geslacht: dames
Kleur: groen
Verzendkosten: € 4,95

Levertijd: 3-5 dagen

Deel dit artikel:

Categorie: Sokken
Merk: Cep
Kleur: groen
Winkel: Keller Sports
Artikel: 160035

Recent bekeken:

CEP sok voor de ideale hardlooptocht De CEP Dynamic Short hardloopsokken voor dames voelen als een tweede huid. De sokken maken indruk met een anatomische fit en een compressief profiel. Jouw tocht zal door deze sok afleidingsvrij zijn. Highlights Strakzittend. Gevulde delen. Optimale prestatie mogelijk. Verbetert de doorstroming van bloed in de voet.
€ 19,90 € 10,70
47% korting
CEP sok voor de ideale hardlooptocht De CEP Dynamic Merino Short hardloopsokken voor dames voelen als een tweede huid. De sokken maken indruk met een anatomische fit en een compressief profiel. Jouw tocht zal door deze sok afleidingsvrij zijn. Highlights Strakzittend. Gevulde delen. Optimale prestatie mogelijk. Verbetert de doorbloeding van de voet. Materiaal: Merino wol.
€ 24,90 € 17,20
29% korting
CEP sok voor de ideale hardlooptocht De CEP Dynamic No Show hardloopsokken voor dames voelen als een tweede huid. De sokken maken indruk met een anatomische fit en een compressief profiel. Jouw tocht zal door deze sok afleidingsvrij zijn. Highlights Strakzittend. Gevulde delen. Optimale prestatie mogelijk. Verbetert de doorstroming van bloed in de voet.
€ 16,90 € 12,80
25% korting
CEP sok voor de ideale hardlooptocht De CEP Pro 2.0 hardloopsokken voor dames voelen als een tweede huid. De sokken maken indruk met een anatomische fit en een compressief profiel. Jouw tocht zal door deze sok afleidingsvrij zijn. Highlights Strakzittend. Gevulde delen. Optimale prestatie mogelijk. Verbetert de doorbloeding van de voet.
€ 49,90 € 36,40
27% korting
CEP sok voor de ideale hardlooptocht De CEP Pro Night 2.0 hardloopsokken voor dames voelen als een tweede huid. De sokken maken indruk met een anatomische fit en een compressief profiel. Jouw tocht zal door deze sok afleidingsvrij zijn. Highlights Strakzittend. Gevulde delen. Optimale prestatie mogelijk. Verbetert de doorbloeding van de voet.
€ 49,90 € 34,50
31% korting
CEP - Progressive 2.0 Dames compressie sokken (kalk/roze) - II
€ 49,90 € 37,90
24% korting