Flexton Plain  blauwe nubuckleren veterschoenen voor heren  zijn voorzien van een lichtgewicht  flexibele EVA-zool. Het voetbed met Ortholite®®-technologie biedt langdurig ondersteuning en comfort en gaat vocht en geurtjes tegen. De Clarks Cushion Plus-technologie zorgt bovendien voor maximale schokabsorptie. Deze schoenen hebben een sportieve uitstraling en zitten de hele dag lekker.

Flexton Plain van Clarks nu met 41% korting.

€ 71,95 van € 120,00

VERGELIJKBARE ARTIKELEN MET KORTING:

Bekijk de Actiepagina

Flexton Plain blauwe nubuckleren veterschoenen voor heren zijn voorzien van een lichtgewicht flexibele EVA-zool. Het voetbed met Ortholite®®-technologie biedt langdurig ondersteuning en comfort en gaat vocht en geurtjes tegen. De Clarks Cushion Plus-technologie zorgt bovendien voor maximale schokabsorptie. Deze schoenen hebben een sportieve uitstraling en zitten de hele dag lekker.

Geslacht: heren
Materiaal: Nubuck
Kleur: blauw
Verzendkosten: Gratis

Levertijd: zie website

Deel dit artikel:

Beschikbare maten:
43 


Merk: Clarks
Kleur: blauw
Winkel: Clarks
Artikel: 3963880

Recent bekeken:

Flexton Plain  bruine nubuckleren veterschoenen voor heren  zijn voorzien van een lichtgewicht  flexibele EVA-zool. Het voetbed met Ortholite®®-technologie biedt langdurig ondersteuning en comfort en gaat vocht en geurtjes tegen. De Clarks Cushion Plus-technologie zorgt bovendien voor maximale schokabsorptie. Deze schoenen hebben een sportieve uitstraling en zitten de hele dag lekker.
€ 120,00 € 59,95
51% korting