Johto Lace GTX  donkergrijze nubuckleren veterschoenen voor heren  zijn voorzien van een duurzame  rubberen anti-slipzool. De gele accenten geven deze schoenen een extra sportief tintje. Dankzij GORE-TEX®-technologie zijn deze schoenen waterdicht en ademend en blijven je voeten fris en droog. De Ortholite®®-binnenzool zorgt voor gerichte ondersteuning waar dat nodig is. Met deze schoenen kun je er ook op een regenachtige dag op uit.

Johto Lace GTX van Clarks nu met 31% korting.

€ 97,95 van € 140,00

VERGELIJKBARE ARTIKELEN MET KORTING:

Bekijk de Actiepagina

Johto Lace GTX donkergrijze nubuckleren veterschoenen voor heren zijn voorzien van een duurzame rubberen anti-slipzool. De gele accenten geven deze schoenen een extra sportief tintje. Dankzij GORE-TEX®-technologie zijn deze schoenen waterdicht en ademend en blijven je voeten fris en droog. De Ortholite®®-binnenzool zorgt voor gerichte ondersteuning waar dat nodig is. Met deze schoenen kun je er ook op een regenachtige dag op uit.

Geslacht: heren
Materiaal: Nubuck
Kleur: grijs
Verzendkosten: Gratis

Levertijd: zie website

Deel dit artikel:

Beschikbare maten:
42 


Merk: Clarks
Kleur: grijs
Winkel: Clarks
Artikel: 3963838

Recent bekeken:

Johto Lace GTX  donkerbruine nubuckleren veterschoenen voor heren  zijn voorzien van een duurzame  rubberen anti-slipzool. De oranje accenten geven deze schoenen een extra sportief tintje. Dankzij GORE-TEX®-technologie zijn deze schoenen waterdicht en ademend en blijven je voeten fris en droog. De Ortholite®®-binnenzool zorgt voor gerichte ondersteuning waar dat nodig is. Met deze schoenen kun je er ook op een regenachtige dag op uit.
€ 140,00 € 97,95
31% korting