Amieson Limit  zwarte leren schoenen voor heren  zijn voorzien van de speciale Clarks Cushion Plus-technologie  die ultiem comfort en maximale schokabsorptie biedt. De voering van schapenleer voelt heerlijk zacht aan en zit de hele dag lekker. Deze leren herenschoenen zien er chic uit en komen dan ook goed tot hun recht bij een wat nettere stijl.

Amieson Limit van Clarks nu met 33% korting.

€ 74,95 van € 110,00

VERGELIJKBARE ARTIKELEN MET KORTING:

Bekijk de Actiepagina

Amieson Limit zwarte leren schoenen voor heren zijn voorzien van de speciale Clarks Cushion Plus-technologie die ultiem comfort en maximale schokabsorptie biedt. De voering van schapenleer voelt heerlijk zacht aan en zit de hele dag lekker. Deze leren herenschoenen zien er chic uit en komen dan ook goed tot hun recht bij een wat nettere stijl.

Geslacht: heren
Materiaal: Leder
Kleur: zwart
Verzendkosten: Gratis

Levertijd: zie website

Deel dit artikel:

Beschikbare maten:
41 


Merk: Clarks
Kleur: zwart
Winkel: Clarks
Artikel: 3963816

Recent bekeken:

Amieson Limit  bruine leren schoenen voor heren  zijn voorzien van de speciale Clarks Cushion Plus-technologie  die ultiem comfort en maximale schokabsorptie biedt. De voering van schapenleer voelt heerlijk zacht aan en zit de hele dag lekker. Deze leren herenschoenen zien er chic uit en komen dan ook goed tot hun recht bij een wat nettere stijl.
€ 110,00