Caddy Belle  donkerblauwe suède overknees voor dames  hebben een lage hak en vormen een mooie combinatie van draagcomfort en stijl  waardoor ze uitstekend passen bij je favoriete smart look. Ze komen ook goed tot hun recht bij een look waarin casual en smart samensmelten. Dankzij de elastische inzet zitten ze als gegoten en trek je ze gemakkelijk aan en uit.

Caddy Belle van Clarks kopen nu € 210,00

€ 210,00

VERGELIJKBARE ARTIKELEN MET KORTING:

Bekijk de Actiepagina

Caddy Belle donkerblauwe suède overknees voor dames hebben een lage hak en vormen een mooie combinatie van draagcomfort en stijl waardoor ze uitstekend passen bij je favoriete smart look. Ze komen ook goed tot hun recht bij een look waarin casual en smart samensmelten. Dankzij de elastische inzet zitten ze als gegoten en trek je ze gemakkelijk aan en uit.

Geslacht: dames
Materiaal: Leder
Kleur: blauw
Verzendkosten: Gratis

Levertijd: zie website

Deel dit artikel:

Beschikbare maten:
35 


Merk: Clarks
Kleur: blauw
Winkel: Clarks
Artikel: 3963781

Recent bekeken:

Caddy Belle  grijze suède overknees voor dames  hebben een lage hak en vormen een mooie combinatie van draagcomfort en stijl  waardoor ze uitstekend passen bij je favoriete smart look. Ze komen ook goed tot hun recht bij een look waarin casual en smart samensmelten. Dankzij de elastische inzet zitten ze als gegoten en trek je ze gemakkelijk aan en uit.
€ 200,00