Griffin Mabel  zwarte leren dames brogues met een eigentijdse twist. De Griffin Mabel is ontworpen in zwart premium leer en afgewerkt met franjes op de neus en eenvoudige vetersluiting. De trendy gekartelde rubberen zool en handgemaakte stiksels maken deze androgyne look helemaal af. De extra zachte voetbedden zorgen bovendien voor een ultiem comfort. De Griffin Mabel is ook verkrijgbaar in een bredere pasvorm (E).

Griffin Mabel van Clarks kopen nu € 89,95

€ 89,95

VERGELIJKBARE ARTIKELEN MET KORTING:

Bekijk de Actiepagina

Griffin Mabel zwarte leren dames brogues met een eigentijdse twist. De Griffin Mabel is ontworpen in zwart premium leer en afgewerkt met franjes op de neus en eenvoudige vetersluiting. De trendy gekartelde rubberen zool en handgemaakte stiksels maken deze androgyne look helemaal af. De extra zachte voetbedden zorgen bovendien voor een ultiem comfort. De Griffin Mabel is ook verkrijgbaar in een bredere pasvorm (E).

Geslacht: dames
Materiaal: Leder
Kleur: zwart
Verzendkosten: Gratis

Levertijd: zie website

Deel dit artikel:

Beschikbare maten:
37 


Merk: Clarks
Kleur: zwart
Winkel: Clarks
Artikel: 3963641

Recent bekeken:

Griffin Mabel  klassieke damesbrogues met een eigentijdse twist. De Griffin Mabel is ontworpen in paars premium leer en afgewerkt met franjes op de neus en eenvoudige vetersluiting. De trendy gekartelde rubberen zool en handgemaakte stiksels maken deze androgyne look helemaal af. De extra zachte voetbedden zorgen bovendien voor een ultiem comfort. De Griffin Mabel is ook verkrijgbaar in een bredere pasvorm (E).
€ 89,95