Glick Bayview  marineblauwe nubuckleren platte schoenen voor dames  hebben een lichtgewicht en flexibele EVA-zool. De Ortholite®®-binnenzool met Clarks Cushion Plus-technologie biedt ultiem comfort en maximale schokabsorptie. De klassieke stijl  geïnspireerd op de beroemde Clarks Wallabee  krijgt een eigentijds tintje dankzij de gekleurde rand langs de zool.

Glick Bayview van Clarks kopen nu € 110,00

€ 110,00

VERGELIJKBARE ARTIKELEN MET KORTING:

Bekijk de Actiepagina

Glick Bayview marineblauwe nubuckleren platte schoenen voor dames hebben een lichtgewicht en flexibele EVA-zool. De Ortholite®®-binnenzool met Clarks Cushion Plus-technologie biedt ultiem comfort en maximale schokabsorptie. De klassieke stijl geïnspireerd op de beroemde Clarks Wallabee krijgt een eigentijds tintje dankzij de gekleurde rand langs de zool.

Geslacht: dames
Materiaal: Nubuck
Kleur: blauw
Verzendkosten: Gratis

Levertijd: zie website

Deel dit artikel:

Beschikbare maten:
38 


Merk: Clarks
Kleur: blauw
Winkel: Clarks
Artikel: 3963586

Recent bekeken:

Glick Bayview  paarse nubuckleren platte schoenen voor dames  hebben een lichtgewicht en flexibele EVA-zool. De Ortholite®®-binnenzool met Clarks Cushion Plus-technologie biedt ultiem comfort en maximale schokabsorptie. De klassieke stijl  geïnspireerd op de beroemde Clarks Wallabee  krijgt een eigentijds tintje dankzij de gekleurde rand langs de zool.
€ 110,00 € 54,95
51% korting