Tri Nia  paarsbruine leren platte schoenen voor dames  met een duurzame  rubberen anti-slipzool met Flex 3-technologie. Het Clarks Cushion Plus-voetbed biedt ultiem comfort en maximale schokabsorptie. Deze schoenen vormen een mengeling van de authentieke broguestijl en een sportieve look. De contrasterende zoolrand maakt deze aparte schoenen extra opvallend.

Tri Nia van Clarks nu met 41% korting.

€ 71,95 van € 120,00

VERGELIJKBARE ARTIKELEN MET KORTING:

Bekijk de Actiepagina

Tri Nia paarsbruine leren platte schoenen voor dames met een duurzame rubberen anti-slipzool met Flex 3-technologie. Het Clarks Cushion Plus-voetbed biedt ultiem comfort en maximale schokabsorptie. Deze schoenen vormen een mengeling van de authentieke broguestijl en een sportieve look. De contrasterende zoolrand maakt deze aparte schoenen extra opvallend.

Geslacht: dames
Materiaal: Leder
Kleur: paars
Verzendkosten: Gratis

Levertijd: zie website

Deel dit artikel:

Beschikbare maten:
36 


Merk: Clarks
Kleur: paars
Winkel: Clarks
Artikel: 3963564

Recent bekeken:

Tri Nia  zwarte leren platte schoenen voor dames  met een duurzame  rubberen anti-slipzool. De binnenzool met Clarks Cushion Plus-technologie biedt ultiem comfort en maximale schokabsorptie. Deze schoenen vormen een mengeling van de authentieke broguestijl en een sportieve look. De contrasterende zoolrand maakt deze aparte schoenen extra opvallend.
€ 120,00 € 83,95
31% korting