Darby Walk GTX  zwarte leren veterschoenen voor heren  vallen op dankzij de contrasterende rand van de zool en bovenste vetergaten. De binnenzool met Ortholite®®-technologie biedt langdurig ondersteuning en comfort en gaat vocht en geurtjes tegen. Het GORE-TEX®-materiaal is bovendien waterdicht en ademend. Deze schoenen met gladde neus zijn perfect voor de moderne man.

Darby Walk GTX van Clarks kopen nu € 140,00

€ 140,00

VERGELIJKBARE ARTIKELEN MET KORTING:

Bekijk de Actiepagina

Darby Walk GTX zwarte leren veterschoenen voor heren vallen op dankzij de contrasterende rand van de zool en bovenste vetergaten. De binnenzool met Ortholite®®-technologie biedt langdurig ondersteuning en comfort en gaat vocht en geurtjes tegen. Het GORE-TEX®-materiaal is bovendien waterdicht en ademend. Deze schoenen met gladde neus zijn perfect voor de moderne man.

Geslacht: heren
Materiaal: Leder
Kleur: zwart
Verzendkosten: Gratis

Levertijd: zie website

Deel dit artikel:

Beschikbare maten:
47 


Merk: Clarks
Kleur: zwart
Winkel: Clarks
Artikel: 3963539

Recent bekeken:

Darby Walk GTX  kastanjebruine leren veterschoenen voor heren  vallen op dankzij de contrasterende rand van de zool en bovenste vetergaten. De binnenzool met Ortholite®®-technologie biedt langdurig ondersteuning en comfort en gaat vocht en geurtjes tegen. Het GORE-TEX®-materiaal is bovendien waterdicht en ademend. Deze schoenen met gladde neus zijn perfect voor de moderne man.
€ 140,00