Glick Bayview  zwarte nubuckleren platte schoenen voor dames  hebben een lichtgewicht en flexibele EVA-zool. De Ortholite®®-binnenzool met Clarks Cushion Plus-technologie biedt ultiem comfort en maximale schokabsorptie. De klassieke stijl  geïnspireerd op de beroemde Clarks Wallabee  krijgt een eigentijds tintje dankzij de gekleurde rand langs de zool.

Glick Bayview van Clarks kopen nu € 110,00

€ 110,00

VERGELIJKBARE ARTIKELEN MET KORTING:

Bekijk de Actiepagina

Glick Bayview zwarte nubuckleren platte schoenen voor dames hebben een lichtgewicht en flexibele EVA-zool. De Ortholite®®-binnenzool met Clarks Cushion Plus-technologie biedt ultiem comfort en maximale schokabsorptie. De klassieke stijl geïnspireerd op de beroemde Clarks Wallabee krijgt een eigentijds tintje dankzij de gekleurde rand langs de zool.

Geslacht: dames
Materiaal: Nubuck
Kleur: zwart
Verzendkosten: Gratis

Levertijd: zie website

Deel dit artikel:

Beschikbare maten:
42 


Merk: Clarks
Kleur: zwart
Winkel: Clarks
Artikel: 3963527

Recent bekeken:

Glick Bayview  paarse nubuckleren platte schoenen voor dames  hebben een lichtgewicht en flexibele EVA-zool. De Ortholite®®-binnenzool met Clarks Cushion Plus-technologie biedt ultiem comfort en maximale schokabsorptie. De klassieke stijl  geïnspireerd op de beroemde Clarks Wallabee  krijgt een eigentijds tintje dankzij de gekleurde rand langs de zool.
€ 110,00 € 54,95
51% korting