Wallabees  grijze suède herenschoenen uit de Clarks Originals collectie  met warme voering. De Wallabee geldt wereldwijd als een iconische klassieker  dankzij zijn mocassin-constructie en gestructureerde silhouet. Dit comfortabele veterschoenmodel heeft een strak en simpel ontwerp en is voorzien van onze beroemde crèpe zool die nog altijd even tijdloos is.

Wallabee Boot van Clarks nu met 31% korting.

€ 118,95 van € 170,00

VERGELIJKBARE ARTIKELEN MET KORTING:

Bekijk de Actiepagina

Wallabees grijze suède herenschoenen uit de Clarks Originals collectie met warme voering. De Wallabee geldt wereldwijd als een iconische klassieker dankzij zijn mocassin-constructie en gestructureerde silhouet. Dit comfortabele veterschoenmodel heeft een strak en simpel ontwerp en is voorzien van onze beroemde crèpe zool die nog altijd even tijdloos is.

Geslacht: heren
Materiaal: Suède
Kleur: grijs
Verzendkosten: Gratis

Levertijd: zie website

Deel dit artikel:

Beschikbare maten:
42 


Merk: Clarks
Kleur: grijs
Winkel: Clarks
Artikel: 3963222

Recent bekeken:

Wallabees  zwarte leren herenschoenen uit de Clarks Originals collectie. De Wallabee geldt wereldwijd als een iconische klassieker  dankzij zijn mocassin-constructie en gestructureerde silhouet. Dit comfortabele veterschoenmodel heeft een strak en simpel ontwerp en is voorzien van onze beroemde crèpe zool die nog altijd even tijdloos is.
€ 150,00