Tri Arc GTX  zandkleurige nubuckleren platte schoenen voor dames  hebben een duurzame  rubberen anti-slipzool. De binnenzool met GORE-TEX® Insulated Comfort-technologie is gemaakt van waterdicht en ademend materiaal dat de voeten gegarandeerd fris en droog houdt  met een high-performance voering die beschermt tegen de kou. Ideaal voor koud weer en sneeuw. Met het kunstbont en de rubberen teenbescherming ga je met een gerust hart op pad.

Tri Arc GTX van Clarks kopen nu € 140,00

€ 140,00

VERGELIJKBARE ARTIKELEN MET KORTING:

Bekijk de Actiepagina

Tri Arc GTX zandkleurige nubuckleren platte schoenen voor dames hebben een duurzame rubberen anti-slipzool. De binnenzool met GORE-TEX® Insulated Comfort-technologie is gemaakt van waterdicht en ademend materiaal dat de voeten gegarandeerd fris en droog houdt met een high-performance voering die beschermt tegen de kou. Ideaal voor koud weer en sneeuw. Met het kunstbont en de rubberen teenbescherming ga je met een gerust hart op pad.

Geslacht: dames
Materiaal: Nubuck
Kleur: beige
Verzendkosten: Gratis

Levertijd: zie website

Deel dit artikel:

Beschikbare maten:
35 


Merk: Clarks
Kleur: beige
Winkel: Clarks
Artikel: 3963203

Recent bekeken:

Tri Arc GTX  zwarte nubuckleren platte schoenen voor dames  hebben een Flex 3-zool die zich naar de natuurlijke beweging van de voet vormt.  De binnenzool met Gore-Tex® Insulated Comfort-technologie is gemaakt van waterdicht en ademend materiaal dat de voeten gegarandeerd fris en droog houdt  met een high-performance voering die beschermt tegen de kou. Met het kunstbont en de rubberen teenbescherming ga je met een gerust hart op pad.
€ 165,00