Wallabee Step  veterschoenen voor heren  in grijs nubuck. De Wallabee is een klassieker uit de Clarks Originals heren-collectie. Deze iets slankere variant heeft dezelfde mocassin-constructie en een gelaagde spekzool. Door het gebruik van leer van de hoogste kwaliteit en de strakke vormgeving heeft deze tijdloze veterschoen een premium uitstraling.

Wallabee Step van Clarks nu met 51% korting.

€ 59,95 van € 120,00

VERGELIJKBARE ARTIKELEN MET KORTING:

Bekijk de Actiepagina

Wallabee Step veterschoenen voor heren in grijs nubuck. De Wallabee is een klassieker uit de Clarks Originals heren-collectie. Deze iets slankere variant heeft dezelfde mocassin-constructie en een gelaagde spekzool. Door het gebruik van leer van de hoogste kwaliteit en de strakke vormgeving heeft deze tijdloze veterschoen een premium uitstraling.

Geslacht: heren
Materiaal: Nubuck
Kleur: grijs
Verzendkosten: Gratis

Levertijd: zie website

Deel dit artikel:

Beschikbare maten:
44 


Merk: Clarks
Kleur: grijs
Winkel: Clarks
Artikel: 3963194

Recent bekeken:

Wallabee Step  veterschoenen voor heren  in donkerbruin leer. De Wallabee is een klassieker uit de Clarks Originals heren-collectie. Deze iets slankere variant heeft dezelfde mocassin-constructie en een gelaagde spekzool. Door het gebruik van leer van de hoogste kwaliteit en de strakke vormgeving heeft deze tijdloze veterschoen een premium uitstraling.
€ 120,00 € 59,95
51% korting