Sillian Paz  zwarte instappers voor dames  hebben een lichtgewicht  flexibele EVA-zool. Deze Clarks Cloudsteppers zijn vederlicht en flexibel  zodat lopen als vanzelf gaat. Het schuimrubberen voetbed heeft een schokabsorberend effect en de zachte bovenkant wikkelt de voet in ongekend comfort. De ingebouwde schuimlaag met Clarks Cushion Soft-technologie creëert daarnaast ongekende zachtheid en comfort. De materiaalmix en sierlijke naden maken deze casual schoenen bijzonder.

Sillian Paz van Clarks kopen nu € 79,95

€ 79,95

VERGELIJKBARE ARTIKELEN MET KORTING:

Bekijk de Actiepagina

Sillian Paz zwarte instappers voor dames hebben een lichtgewicht flexibele EVA-zool. Deze Clarks Cloudsteppers zijn vederlicht en flexibel zodat lopen als vanzelf gaat. Het schuimrubberen voetbed heeft een schokabsorberend effect en de zachte bovenkant wikkelt de voet in ongekend comfort. De ingebouwde schuimlaag met Clarks Cushion Soft-technologie creëert daarnaast ongekende zachtheid en comfort. De materiaalmix en sierlijke naden maken deze casual schoenen bijzonder.

Geslacht: dames
Materiaal: Textiel
Kleur: zwart
Verzendkosten: Gratis

Levertijd: zie website

Deel dit artikel:

Beschikbare maten:
36 


Merk: Clarks
Kleur: zwart
Winkel: Clarks
Artikel: 3963192

Recent bekeken:

Sillian Paz  donkerbruine instappers voor dames  hebben een lichtgewicht  flexibele EVA-zool. Deze Clarks Cloudsteppers zijn vederlicht en flexibel  zodat lopen als vanzelf gaat. Het schuimrubberen voetbed heeft een schokabsorberend effect en de zachte bovenkant wikkelt de voet in ongekend comfort. De ingebouwde schuimlaag met Clarks Cushion Soft-technologie creëert daarnaast ongekende zachtheid en comfort. De materiaalmix en sierlijke naden maken deze casual schoenen bijzonder.
€ 79,95