Tri Nia  bruine leren platte schoenen voor dames  met een duurzame  rubberen anti-slipzool. De binnenzool met Clarks Cushion Plus-technologie biedt ultiem comfort en maximale schokabsorptie. Deze schoenen vormen een mengeling van de authentieke broguestijl en een sportieve look. De contrasterende zoolrand maakt deze aparte schoenen extra opvallend.

Tri Nia van Clarks nu met 31% korting.

€ 83,95 van € 120,00

VERGELIJKBARE ARTIKELEN MET KORTING:

Bekijk de Actiepagina

Tri Nia bruine leren platte schoenen voor dames met een duurzame rubberen anti-slipzool. De binnenzool met Clarks Cushion Plus-technologie biedt ultiem comfort en maximale schokabsorptie. Deze schoenen vormen een mengeling van de authentieke broguestijl en een sportieve look. De contrasterende zoolrand maakt deze aparte schoenen extra opvallend.

Geslacht: dames
Materiaal: Leder
Kleur: bruin
Verzendkosten: Gratis

Levertijd: zie website

Deel dit artikel:

Beschikbare maten:
37 


Merk: Clarks
Kleur: bruin
Winkel: Clarks
Artikel: 3963000

Recent bekeken:

Tri Nia  zwarte leren platte schoenen voor dames  met een duurzame  rubberen anti-slipzool. De binnenzool met Clarks Cushion Plus-technologie biedt ultiem comfort en maximale schokabsorptie. Deze schoenen vormen een mengeling van de authentieke broguestijl en een sportieve look. De contrasterende zoolrand maakt deze aparte schoenen extra opvallend.
€ 120,00 € 83,95
31% korting