Wallabees  herenschoenen uit de Clarks Originals collectie  uitgevoerd in grijs suède met verfspat-patroon. De Wallabee geldt wereldwijd als een iconische klassieker  dankzij zijn mocassin-constructie en gestructureerde silhouet. Dit comfortabele veterschoenmodel heeft een strak en simpel ontwerp en is voorzien van onze beroemde crèpe zool die nog altijd even tijdloos is.

Wallabee Boot van Clarks nu met 31% korting.

€ 104,95 van € 150,00

VERGELIJKBARE ARTIKELEN MET KORTING:

Bekijk de Actiepagina

Wallabees herenschoenen uit de Clarks Originals collectie uitgevoerd in grijs suède met verfspat-patroon. De Wallabee geldt wereldwijd als een iconische klassieker dankzij zijn mocassin-constructie en gestructureerde silhouet. Dit comfortabele veterschoenmodel heeft een strak en simpel ontwerp en is voorzien van onze beroemde crèpe zool die nog altijd even tijdloos is.

Geslacht: heren
Materiaal: Suède
Kleur: multi
Verzendkosten: Gratis

Levertijd: zie website

Deel dit artikel:

Beschikbare maten:
42 


Merk: Clarks
Kleur: multi
Winkel: Clarks
Artikel: 3962872

Recent bekeken:

Wallabees  zwarte leren herenschoenen uit de Clarks Originals collectie. De Wallabee geldt wereldwijd als een iconische klassieker  dankzij zijn mocassin-constructie en gestructureerde silhouet. Dit comfortabele veterschoenmodel heeft een strak en simpel ontwerp en is voorzien van onze beroemde crèpe zool die nog altijd even tijdloos is.
€ 160,00