Unelott Plain  zwarte leren veterschoenen voor heren  hebben een duurzame  rubberen antislipzool. De binnenzool met Ortholite®-technologie biedt langdurig ondersteuning en comfort en gaat vocht en geurtjes tegen. De Clarks Unstructured-technologie zorgt voor een nog betere ventilatie. De aparte veterringen in de bovenste vetergaten vormen een speels accent.

Unelott Plain van Clarks kopen nu € 140,00

€ 140,00

VERGELIJKBARE ARTIKELEN MET KORTING:

Bekijk de Actiepagina

Unelott Plain zwarte leren veterschoenen voor heren hebben een duurzame rubberen antislipzool. De binnenzool met Ortholite®-technologie biedt langdurig ondersteuning en comfort en gaat vocht en geurtjes tegen. De Clarks Unstructured-technologie zorgt voor een nog betere ventilatie. De aparte veterringen in de bovenste vetergaten vormen een speels accent.

Geslacht: heren
Materiaal: Leder
Kleur: zwart
Verzendkosten: Gratis

Levertijd: zie website

Deel dit artikel:

Beschikbare maten:
47 


Merk: Clarks
Kleur: zwart
Winkel: Clarks
Artikel: 3962843

Recent bekeken:

Unelott Plain  lichtbruine leren veterschoenen voor heren  hebben een duurzame  rubberen antislipzool. De binnenzool met Ortholite®-technologie biedt langdurig ondersteuning en comfort en gaat vocht en geurtjes tegen. De Clarks Unstructured-technologie zorgt voor een nog betere ventilatie. De aparte veterringen in de bovenste vetergaten vormen een speels accent.
€ 140,00