Star Stride  zwarte leren veterschoenen voor heren. Het glanzende zwarte leer geeft deze herenschoenen een stijlvolle look en feel. Het voetbed met Active Air is voorzien van honderden verborgen luchtzakjes en zorgt voor een nog betere schokabsorptie. Afgewerkt met een slijtvaste  rubberen zool voor extra grip - de ultieme dagelijkse veterschoen.

Star Stride van Clarks kopen nu € 120,00

€ 120,00

VERGELIJKBARE ARTIKELEN MET KORTING:

Bekijk de Actiepagina

Star Stride zwarte leren veterschoenen voor heren. Het glanzende zwarte leer geeft deze herenschoenen een stijlvolle look en feel. Het voetbed met Active Air is voorzien van honderden verborgen luchtzakjes en zorgt voor een nog betere schokabsorptie. Afgewerkt met een slijtvaste rubberen zool voor extra grip - de ultieme dagelijkse veterschoen.

Geslacht: heren
Materiaal: Leder
Kleur: zwart
Verzendkosten: Gratis

Levertijd: zie website

Deel dit artikel:

Beschikbare maten:
41 


Merk: Clarks
Kleur: zwart
Winkel: Clarks
Artikel: 3962834

Recent bekeken:

Star Stride  bruine leren veterschoenen voor heren. Het gewaxte bruine leer geeft deze herenschoenen een stijlvolle look en feel. Het voetbed met Active Air is voorzien van honderden verborgen luchtzakjes en zorgt voor een nog betere schokabsorptie. Afgewerkt met een slijtvaste  rubberen zool voor extra grip - de ultieme dagelijkse veterschoen.
€ 120,00