Balmer Willow  paarsbruine suède damesschoenen  hebben een blokhak van 4 5 cm. De binnenzool met Clarks Cushion Soft-technologie is voorzien van een ingebouwde schuimlaag die ongekende zachtheid en comfort creëert. De getande  contrasterende zool geeft deze schoenen een robuuste look. De opstaande rand over de neus en wreef zorgen voor een onverwacht effect.

Balmer Willow van Clarks kopen nu € 89,95

€ 89,95

VERGELIJKBARE ARTIKELEN MET KORTING:

Bekijk de Actiepagina

Balmer Willow paarsbruine suède damesschoenen hebben een blokhak van 4 5 cm. De binnenzool met Clarks Cushion Soft-technologie is voorzien van een ingebouwde schuimlaag die ongekende zachtheid en comfort creëert. De getande contrasterende zool geeft deze schoenen een robuuste look. De opstaande rand over de neus en wreef zorgen voor een onverwacht effect.

Geslacht: dames
Materiaal: Suède
Kleur: paars
Verzendkosten: Gratis

Levertijd: zie website

Deel dit artikel:

Beschikbare maten:
38 


Merk: Clarks
Kleur: paars
Winkel: Clarks
Artikel: 3962821

Recent bekeken:

Balmer Willow  zwarte suède damesschoenen  hebben een blokhak van 4 5 cm. De binnenzool met Clarks Cushion Soft-technologie is voorzien van een ingebouwde schuimlaag die ongekende zachtheid en comfort creëert. De getande  contrasterende zool geeft deze schoenen een robuuste look. De opstaande rand over de neus en wreef zorgen voor een onverwacht effect.
€ 89,95