Pitney Limit  zwarte leren brogues voor heren  zijn voorzien van blauwe accenten die op subtiele wijze een moderne draai aan deze klassieke schoenen geven. Het voetbed met Ortholite®®-technologie biedt langdurig ondersteuning en comfort en gaat vocht en geurtjes tegen. Deze tijdloze veterschoenen zijn gemaakt van premium  soepel leer en doen het even goed op kantoor als na het werk.

Pitney Limit van Clarks kopen nu € 120,00

€ 120,00

VERGELIJKBARE ARTIKELEN MET KORTING:

Bekijk de Actiepagina

Pitney Limit zwarte leren brogues voor heren zijn voorzien van blauwe accenten die op subtiele wijze een moderne draai aan deze klassieke schoenen geven. Het voetbed met Ortholite®®-technologie biedt langdurig ondersteuning en comfort en gaat vocht en geurtjes tegen. Deze tijdloze veterschoenen zijn gemaakt van premium soepel leer en doen het even goed op kantoor als na het werk.

Geslacht: heren
Materiaal: Leder
Kleur: zwart
Verzendkosten: Gratis

Levertijd: zie website

Deel dit artikel:

Beschikbare maten:
44 


Merk: Clarks
Kleur: zwart
Winkel: Clarks
Artikel: 3962745

Recent bekeken:

Pitney Limit  zapatos oxford para hombre fabricados en cuero marrón de primera calidad. Diseño elegante con cordones y ojetera metálica. Incluye atractivos detalles de picado y combina la parte superior en tonos marrones con la inferior más oscura. Equipados con la tecnología Ortholite® con amortiguación especial y sistema de absorción de humedad.
€ 120,00 € 59,95
51% korting