DesertBootGTX  groene suède dames Desert Boots. Maak kennis met de eerste GORE-TEX® Desert Boot. De Clarks Desert Boot is al sinds de jaren '50 een Originals klassieker en is nog steeds een ijzersterk silhouet. Deze versie is ademend en waterdicht dankzij een GORE-TEX® membraan  en de zool is een mix van rubber en lichtgewicht en duurzaam EVA.

DesertBootGTX. van Clarks nu met 31% korting.

€ 111,95 van € 160,00

VERGELIJKBARE ARTIKELEN MET KORTING:

Bekijk de Actiepagina

DesertBootGTX groene suède dames Desert Boots. Maak kennis met de eerste GORE-TEX® Desert Boot. De Clarks Desert Boot is al sinds de jaren '50 een Originals klassieker en is nog steeds een ijzersterk silhouet. Deze versie is ademend en waterdicht dankzij een GORE-TEX® membraan en de zool is een mix van rubber en lichtgewicht en duurzaam EVA.

Geslacht: dames
Materiaal: Suède
Kleur: groen
Verzendkosten: Gratis

Levertijd: zie website

Deel dit artikel:

Beschikbare maten:
42 


Merk: Clarks
Kleur: groen
Winkel: Clarks
Artikel: 3962709

Recent bekeken:

DesertBootGTX  zwarte suède dames Desert Boots. Maak kennis met de eerste GORE-TEX® Desert Boot. De Clarks Desert Boot is al sinds de jaren '50 een Originals klassieker en is nog steeds een ijzersterk silhouet. Deze versie is ademend en waterdicht dankzij een GORE-TEX® membraan  en de zool is een mix van rubber en lichtgewicht en duurzaam EVA.
€ 160,00 € 111,95
31% korting