Coling Limit  bruine leren brogues voor heren  zijn voorzien van een voering van schapenleer. De Ortholite®-technologie biedt langdurig ondersteuning en comfort en gaat vocht en geurtjes tegen. De Clarks Cushion Plus-technologie zorgt daarnaast voor maximale schokabsorptie. Met deze traditionele schoenen kom je overal goed voor de dag.

Coling Limit van Clarks kopen nu € 150,00

€ 150,00

VERGELIJKBARE ARTIKELEN MET KORTING:

Bekijk de Actiepagina

Coling Limit bruine leren brogues voor heren zijn voorzien van een voering van schapenleer. De Ortholite®-technologie biedt langdurig ondersteuning en comfort en gaat vocht en geurtjes tegen. De Clarks Cushion Plus-technologie zorgt daarnaast voor maximale schokabsorptie. Met deze traditionele schoenen kom je overal goed voor de dag.

Geslacht: heren
Materiaal: Leder
Kleur: bruin
Verzendkosten: Gratis

Levertijd: zie website

Deel dit artikel:

Beschikbare maten:
40 


Merk: Clarks
Kleur: bruin
Winkel: Clarks
Artikel: 3962667

Recent bekeken:

Coling Limit  zwarte leren brogues voor heren  zijn voorzien van een voering van schapenleer. De Ortholite®-technologie biedt langdurig ondersteuning en comfort en gaat vocht en geurtjes tegen. De Clarks Cushion Plus-technologie zorgt daarnaast voor maximale schokabsorptie. Met deze traditionele schoenen kom je overal goed voor de dag.
€ 150,00